Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Clean Girl Makeup Look

Clean Girl Makeup Look

«Clean girl»-utseendet har sirkulert i sosiale medier den siste tiden og er i hovedsak et «uten sminke, sminke-utseende». Alle har sin egen mening om det, med personer som modererer sminken på øynene eller leppene for å få litt variasjon. Denne nye sminkebesettelsen får oss til å føle oss friske og glødende. Her er hvordan vi elsker å lage et «Clean girl»-utseende!


Begynn med å børste håret bakover til en glatt topp. Dette er i samsvar med denne trenden, og for å være ærlige, det gjør det så mye lettere å sminke deg (spesielt hvis du har en «dårlig hår»-dag). Det du ønsker er et uanstrengt utseende – en fridag fra «modell»-jobben. Start med en primer slik at sminken holder seg på plass. På denne måten slipper du å vedlikeholde den i løpet av dagen, og du kan fokusere på alle "clean-girl"-oppgavene dine.

Produktene som brukes er Perfect Hydration Boost Serum og Light Facial Cream. Disse gir langvarige, fuktighetsgivende resultater og gir mer glød og dybde til huden. For å unngå å påføre masser av foundation (vi ønsker fortsatt å simulere en ekte hudtekstur), bør du bruke Lavas Perfect Colour Concealer og påføre den med en fuktig skjønnhetssvamp for å dekke over eventuell rødhet.

Deretter kan du raskt påføre den perfekte kamuflasjen Glow Compact Cushion Foundation. Dette produktet inneholder en SPF 50 solfaktor, og beskytter huden din mot de sterke UVA- og UVB-strålene. Ett lag av dette mirakelproduktet gir deg et «min hud, men bedre»-utseende. Glem konturering, dette produktet har alt du trenger!

Bruk en kontrasterende, mørkere nyanse foundation på kinnbeina, under kjeven, på begge sidene av nesen og på tinningene for et konturert, solkysset utseende. Spre det jevnt ut og gå videre til neste trinn.

Påfør en ferskenfarget, subtil rouge på toppen av kinnbeina for å myke opp konturen og løfte ansiktsformen. Vi anbefaler å bruke produkter med litt glans fordi disse kan påføres jevnt og fester seg lett til huden (dette trinnet er valgfritt og avhenger helt av hva som fungerer best for din ansiktsform og hudfarge).

Definer brynene ved å bruke pudder (for et lettere utseende), gel (for et fluffy utseende) eller vår foretrukne metode, som er en brynfjærpenn (dette gir et inntrykk av virkelige hår og fyller bare opp de mindre fyldige områdene). Påfør deretter et valgfritt leppeprodukt! Glosser og ferskenfarget, nøytrale farger passer godt til dette utseendet.

Til slutt, for å forsegle sminken, fordi vi hovedsakelig har brukt kremprodukter, påfør Perfect Stay Finishing Powder med en lett børstning. Dette produktet er langvarig og lysspredende, så det sørger for at resultatet av den harde jobben din holder seg perfekt.

Handlekurv

Your cart is currently empty