Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Enkle tips for å endre hudpleierutinen din til vinteren

Enkle tips for å endre hudpleierutinen din til vinteren

Vinteren er definitivt ikke hudens beste venn. Kulde og sterk vind, kombinert med den tørre luften fra sentralvarmen, resulterer ofte i sensitiv og irritert hud som din vanlige fuktighetskrem ikke kan lindre, uansett hvor mye du bruker.

Selv om du kanskje liker denne årstiden, så gjør ikke huden din det. Den trenger ekstra behandling, kjærlighet og stell for å unngå å bli tørr og irritert, og skjønnhetsrutinen du bruker om sommeren er ikke tilstrekkelig. Heldigvis er det noen enkle ting du kan gjøre for å endre hudpleierutinen din og nyte en glødende og strålende hud hele året.


Tips #1: Bruk en ansiktsmaske for ekstra fuktighet

Du kan bruke vår Perfect Moisturizing Sheet Mask som en del av den vanlige hudpleierutinen din, og vi anbefaler deg å bruke den en gang i uken. Du trenger bare å påføre den og la den virke i rundt 10 til 20 minutter. Bruk denne tiden til å slappe av. Ligg på sengen med lukkede øyne og mediter eller lytt til en poddkast. Du kan integrere dette i en virkelig vakker selvpleierutine.

Hvis du bruker disse regelmessig, vil du få en vakker, hydrert og duggfrisk hud som gjør at du kan påføre sminken din enda bedre.

Tips #2: Bytt fra en lett til en fyldig fuktighetskrem.

Du bruker kanskje allerede en fuktighetskrem som en del av din vanlige rutine, men i de kalde månedene anbefaler vi at du bytter til en fyldig fuktighetskrem. Dette hjelper huden din til å absorbere den og gi deg det ekstra beskyttelseslaget.

Vår Perfect Rich Facial Cream tilfører umiddelbart fuktighet til den uttørkete huden. Kremen inneholder også en blanding av naturlige ingredienser som bidrar til å redusere betennelse og aldringstegn, samtidig som den revitaliserer huden og gir den ny energi!

Selv om den er rik på fuktighet har den en lett tekstur, noe som betyr at den vil føles tykkere på huden, men ikke for tung. Bruk denne kremen etter serumet ditt som en del av hudpleierutinen din om dagen eller kvelden.

Tips #3: Tenk på nytt når det gjelder ansiktsrensen din

Hudbarrieren din er ekstra skjør om vinteren, noe som påvirker produksjonen av naturlige oljer som beskytter huden din. Det er ikke bare det kalde været eller den tørre sentralvarmeluften, men snarere den konstante vekslingen mellom de to som gjør at huden din blir irritert og rød.

For å stimulere huden din og hjelpe hudbarrieren, kan det være lurt å prøve en fyldigere, mer nourishing cleansing oil som ikke skader huden. Hvis du har en naturlig sensitiv hud som blir lett irritert, bør du også vurdere å ta en pause i bruken av produkter som inneholder alfa-hydroksysyrer (AHA) og retinoider, i det minste til huden din har blitt bra igjen.

Tips #4: Påfør solkrem

Det kan virke dumt å bruke solkrem med beskyttelsesfaktor (SPF) når det er så kaldt ute og du ikke har sett solen på flere dager, men det er en av de største feilene du kan gjøre som del av vinterens hudpleieregime. UV (ultrafiolette) stråler kan trenge gjennom skyene og forårsake skade på huden din selv om vinteren, så det er viktig at du ikke slutter å bruke solkrem så snart sommeren er over.

Velg lette solkremer med en SPF+50 som ikke tetter til porene og forhindrer hudens naturlige eksfolieringsprosess. Du kan til og med prøve å bruke en compact cushion foundation som inneholder UVB- og UVA-beskyttelse for å sørge for at huden din er trygg hele dagen.

Vinteren er en utfordrende årstid for huden, men med riktig type pleie vil huden din holde seg sunn og glatt uansett vær. Til syvende og sist er det viktigste å huske at huden din krever mer oppmerksomhet om vinteren. Selv om det er fristende å holde seg til en rutine med lite vedlikehold, vil huden din takke deg for den ekstra omsorgen og gi deg tilbake et glødende utseende. Og hvem vil vel ikke ha en sunn og strålende glød hele året?

Handlekurv

Your cart is currently empty