Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Gjør du disse fem vanlige eyeliner-feilene?

Gjør du disse fem vanlige eyeliner-feilene?

Uansett hvor mange instruksjonsvideoer for påføring av eyeliner du ser, og forsøk du gjør på å forsøk du gjør på å få det til selv, får du det fortsatt ikke til. Og når sant skal sies, selv om vi er helt gale etter katteøyne eller eyelinerlooks med doble vinge, hater vi også eyelinere i all hemmelighet. Rett og slett fordi de er så utrolig vanskelige å påføre!

I dette tilfellet gjør øvelse mester. Og selv om det er mange måter du kan påføre eyeliner riktig på, gjør vi også vanlige feil som kan gjøre påføringen til et mareritt. Her er noen av dem, og noen tips om hvordan du kan fikse dem.

Feil #1. Å ikke forberede huden din


Vi sier det stadig vekk, men fundamentet kan kan enten gjøre suksess eller mislykkes helt. Det er viktig at du følger den vanlige hudpleierutinen din for å få best mulig resultat og for å sikre at eyelineren din ikke flyter ut eller forsvinner i løpet av et par timer. Avslutt forberedelsene med å påføre en primer, concealer, eller foundation (du kan velge) for å få eyelineren til å feste seg bedre til huden din og vare lenger.

Feil #2. Å trekke eller dra i øyelokket

Man skulle tro at det er fornuftig å trekke i øyelokket for å gjøre huden glatt og stram, ikke sant? Vel, det er ikke så enkelt. Å trekke eller dra i øyelokket mens du påfører eyeliner vil resultere i at produktet skrukker seg og ser klumpete ut når huden får sin naturlige form tilbake. Prøv i stedet å løfte haken mens du ser ned i speilet for å tegne linjen på en gang, og rett opp der den er ujevn.

Feil #3. Bruk av feil produkt

Hvis du bruker ett eyelinerprodukt til alle de forskjellige lookene dine, må du forandre på det. SÅ FORT SOM MULIG. Hvert produkt kommer med sine egne fordeler, og å bruke feil produkt kan gjøre det veldig vanskelig å få den sminkelooken du ønsker. For sotede øyne, kan du bruke en blyant-eyeliner som lager mykere linjer som er mye lettere å gni ut. Gele-baserte eyelinere fungerer bra hvis du har lyst til å prøve det kreative, dobbeltvingede utseende, men vi anbefaler flytende eyelinere for jevne linjer og livlige farger.

Feil #4. Ingen Tightlining

Hvis du aldri har hørt om «tightlining», har du gått glipp av noe. Tightlining er ganske enkelt påføring av en strek på innsiden av de øvre øyevippene for å fylle opp området mellom øyevippene og eyelineren. Dette gir et mer definert og dramatisk utseende. For å få dette til, se opp i speilet, løft det øvre øyelokket forsiktig med fingeren og tegn en strek med en blyant-eyeliner.

Feil #5. Vi tar det på sparket mesteparten av tiden

Hvorfor får du aldri til den perfekte streken? Sannsynligvis fordi du ikke bruker tape-trikset! Uansett hvor stødig hånd du har, er det aldri to streker som er like eller jevne. Bruk et lite stykke tape og fest det fra den ytre øyekroken til den ytre kanten av øyebrynet. Dette gir en mer presis og raskere, feilfri påføring på et lite øyeblikk.

Handlekurv

Your cart is currently empty