Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Lava Art – Fem minutters sminkerutine

Lava Art – Fem minutters sminkerutine

Vi har alle hatt en morgen med dårlig tid. Kanskje du satt oppe litt for lenge og så på favorittserien og så trykket på slumre et par ganger på morgenen. Eller kanskje du bare foretrekker et lett sminket utseende som ikke tar tid i det hele tatt! Uavhengig av stilen din har vi satt sammen vår foretrukne raske og enkle fem minutters sminkerutine som etterlater deg med en perfekt glød hele dagen.

Steg 1: Påfør din Perfect Cover Color Concealer

Vår yellowconcealer er perfekt til å nøytralisere mørke ringer og toner som gjør den perfekt å legge under øynene! Vår peach concealer er perfekt for å lysne sliten hud og nøytralisere ringer eller flekker mens den green concealer brukes til å redusere rødhet: Tenk utbrudd, rosacea eller generelt bare eksponering for sol.

Steg 2: Bland med din Beauty Blender

Etter å ha påført concealer på de relevante områdene, gå på med en Beauty Blender-svamp og trykk lett for å blande alt sammen. Vi anbefaler alltid at du påfører concealer før foundation slik at fargene fungerer som en base og et grunnlag under din foundation, noe som hjelper til med å gi deg den perfekte gløden!

Steg 3: Påfør foundation

Når du er ferdig med å blande concealer er det på tide med vår lette Compact Cushion Foundation. Vår Compact Cushion er designet for å passe hudtypen din, med ingredienser som fokuserer på hydrering, og den er laget for jevn og feilfri dekning. Coming Compact Cushion kommer med en egen applikator som gjør det enkelt å bygge opp dekningen
Dytt puten enkelt ned i svampen og press den lett mot ansiktet. Hvis du ikke er sikker på fargen din kan du ta vår fargetest-quiz for å finne din perfekte match.

Steg 4: Fjern overflødig sminke

Neste trinn er å gå over med en sminkeserviett for å fjerne overskudd, ujevnheter eller sminke som har kommet steder den ikke skal være. Tenk bryn og lepper!

Steg 5: Legg på kontur

I stedet for blush, bruk ditt foretrukne konturprodukt og tilfør ansiktet litt dybde og form. Hvis kontur fortsatt er nytt for deg har vi delt våre tips og triks for å hjelpe deg fra nybegynner til profesjonell på bare noen få trinn her.

Steg 6: Fikser ansiktet ditt

Når du er fornøyd med foundation og dybde er det på tide å fiksere ansiktet for dagen. Vårt Perfect Stay Finishing Powder er et gjennomsiktig pudder du kan påføre hele ansiktet for å fjerne skinn. Dypp enkelt en myk børste i pudderet og legg det lett over ansiktet. Å bruke et gjennomsiktig pudder vil fiksere sminken uten å ødelegge den som et farget pudder kan gjøre.

Steg 7: Gjør de siste finjusteringene

Fullfør looken med et lag av din favoritt-maskara, en klar lipgloss, litt farge i brynene og voila! Du er klar for dagen på bare fem minutter!

Handlekurv

Your cart is currently empty