Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Lava Art Hvordan legge kontur med vår Compact Cushion

Lava Art Hvordan legge kontur med vår Compact Cushion

Kontur er en teknikk som brukes for å fremheve din naturlige ansiktsform ved å skape effekter av lys og skygge. Alle har sin egen kontur, akkurat som vi alle har forskjellig benstruktur.De fleste vil kanskje velge en pudderbronzer for å fullføre stilen med litt kontur, men vi er her for å vise deg hvor raskt og enkelt det er å legge litt kontur i ansiktet ved å bruke en lys og en mørk tone av vår Lava Art Compact Cushion Foundation.

For å legge kontur med våre Compact Cushions, vil du trenge en tone som er 3—5 toner mørkere enn den du bruker til vanlig (avhengig av hvor dyp kontur du ønsker). For eksempel, hvis tonen du normalt bruker er en 25 kan du prøve å bruke tone nummer 28—30 til kontur.

Du burde starte sminken, som du gjør hvilken som helst annen dag, med basen! Ta din vanlige compact cushion-farge og klapp den over ansiktet ved hjelp av applikatorputen inntil du har oppnådd ønsket dekning. Det er så på tide å finne frem den mørkere tonen og legge kontur!

Hele poenget med kontur er å fremheve ansiktets naturlige form og samtidig skape dybde. Noen av områdene vi liker å fokusere på med kontur er kinnben, nese og langs kjevelinjen. Ta ut applikatoren som kom med din compact i mørkere tone og brett den på midten så den får riller i overflaten. Klapp applikatoren ned mot puten og begynn med nesen, legg den mørkere fargen ned langs begge sider av nesen. Disse linjene er det som sørger for illusjonen av en slankere nese.

Ta så din beauty blender og klapp lett den mørkere fargen inn i din foundation. Dette må gjøres gradvis slik at du ikke blander det fullstendig inn, men heller lar det være igjen litt fargeforskjell, det er dette som sørger for kontureffekten. Det er også viktig å klappe på konturlinjene fremfor å stryke produktet utover, slik at du unngår å flytte den mørkere fargen dit du ikke vil ha den!

Deretter går du videre til kinnbenene. Akkurat som tidligere, brett applikatoren i to og klapp den mot ansiktet fra øre til rosene i kinnene. Hvis du har problemer med å finne kinnbenene, trekk inn kinnene! Fyll opp applikatoren med produktet, og klapp deretter langs kjevelinjen før du tar din beauty blender og blander alt sammen. Bland baby, bland!

Du vil sitte igjen med et ansikt som er fullt av dybde og tone, med den perfekte kontureffekten. Nå er det på tide å gjøre ferdig sminken, og ikke glem å fiksere ansiktet! Se vår enkle sminkestil til hverdags hvis du er ute etter inspirasjon.

Hvis kontur er nytt for deg, se disse seks enkle stegene til kontur for nybegynnere!

Handlekurv

Your cart is currently empty