Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Seks tips for å forvandle ansiktet ditt

Seks tips for å forvandle ansiktet ditt

Enten du er ny når det gjelder sminke, eller du har brukt det siden du begynte å gå, tror vi at du alltid kan dra nytte av noen få sminketips. Derfor har vi samlet våre seks beste tips som vi vil dele med deg, og som vil hjelpe deg å forvandle ansiktet ditt. Disse tipsene er raske og enkle å følge for å forbedre de naturlige trekkene dine, og de får deg til å føle deg på ditt beste.


Tips #1: Velg den riktige foundationfargen

Hvordan kan vi se og føle oss på vårt beste hvis vi ikke bruker den riktige basen? Det er så mange faktorer å ta hensyn til når du velger den riktige foundation din: matte vs. glow, hudtonen din ettersom den endrer seg med årstidene. Ta deg tid til å finne den riktige fargen. Det vil helt sikkert hjelpe deg til å finne den beste basen og sørge for at den matcher hudfargen på halsen din. Det verste som kan skje er at du oppdager at den ikke matcher etter at du er ferdig med å sminke deg!

Tips #2: Kontur, kontur, kontur

Alle elsker å fremheve forskjellige trekk, enten det er kinnbeina eller neseprofilen vår, og den enkleste måten å gjøre det på er med konturering. Du kan bruke en bronzer eller en Lava Art compact som er tre til fem sjatteringer mørkere enn din vanlige foundation for å fremheve konturene. Sjekk ut bloggen vår om hvordan du gjør dette here. Vi anbefaler at du starter på neseryggen, går nedover og over kinnbeina og kanskje til og med rundt kjevelinjen og toppen av hårfestet for å virkelig ramme inn ansiktet ditt. Når du konturerer, fokuserer du på disse områdene fordi beinstrukturen vår er mest fremtredende der.

Tips #3: Sørg for at huden din er godt forberedt

Det neste tipset er å forberede huden din før du starter. Hvis du har en god hudpleierutinen og den virkelig passer til hudtypen din, betyr det at du har et glødende, vakkert ansikt å jobbe med. Du bør alltid påføre litt SPF-solkrem og også litt fuktighetskrem under sminken.
Vi anbefaler at du bruker Perfect Extra Rich Facial Cream kvelden før for å virkelig hydrere huden din. Neste dag bruker du Perfect Light Facial Cream før du påfører litt SPF-solkrem og primer. I tillegg til at det beskytter huden din, kommer du også til å ha en vakker, glatt base å jobbe med.

Tips #4: Påfør litt pulver på øyenbrynene dine

Selv om vi alle skulle ønske at de naturlige øyenbrynene våre var mørke, kan du påføre litt pudder med en fin børste på brynene dine. Det bidrar til å ramme inn ansiktet ditt og gjøre det mer påfallende. Du bør velge en sjattering som er litt mørkere enn hårfargen din og også mørkere enn den naturlige fargen på øyenbrynet.

Tips #5: Påfør litt katteøyne-liner

Vi elsker å bruke en katteøyne-eyeliner for et drømmende utseende og det bidrar til å fremheve øynene dine. Den forlenger også denne delen og legger til et ekstra lag. Så i stedet for bare å bruke mascara for å fremheve øynene, har du også denne vakre mørke stripen på kantene.

Tips #6:

Vårt siste tips består av to deler, og viser deg hvordan du fullfører looken din på den mest perfekte, glødende måten. Først, start med litt highlighter. Stryk forsiktig på toppen av kinnbeina og nedover neseryggen. Sørg deretter for at du «forsegler» ansiktet ditt slik at sminken holder seg på plass! Bruk vår Perfect Stay Finishing Powder. Bruk en stor børste og påfør den forsiktig over hele ansiktet ditt. Hvis du har en fet eller kombinert hudtype, vil du plutselig ha den perfekte sminken som holder seg på plass hele dagen. Den bidrar også til å redusere litt av den overflødige glansen og oljen på huden din.

Handlekurv

Your cart is currently empty