Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Skjønnhets- og motemagasiner for å inspirere deg i mai

Skjønnhets- og motemagasiner for å inspirere deg i mai

Føler du deg litt umotivert etter de siste to grusomme årene vi har hatt? Få mojoen tilbake med litt hjelp fra disse skjønnhets- og motemagasinene!

La oss innse det, de siste par årene har ikke vært annet enn nedslående. For det første låste den globale pandemien oss inne i flere måneder, hindret oss i å sosialisere og se vennene våre, og fikk oss til å leve i vår egen ensomme lille boble. Så slo den tragiske nyheten om situasjonen i Europa inn og fikk mange av oss til å tvile på alt vi hadde tro på her i verden.

Alt tatt i betraktning er det ok å ikke være ok. Hvis du føler at du har mistet all din mojo for mote- og skjønnhetstrender, har vi noe for å hjelpe deg med å føle deg inspirert i mai. Fra de nyeste catwalk- og kjendisstilene til sminke- og skjønnhetstrender, vi har samlet en liste over de beste magasinene for å hjelpe deg med å komme på banen igjen!

Topp mote- og skjønnhetsmagasiner (2022)

Harper's Bazaar

Abonnementskostnad: $5 for seks måneder, deretter $25 per år etter seks måneder

Hvis du ønsker å lære noen nye tips og triks fra de beste, bør Harper’s Bazaar være ditt førstevalg. Harper’s Bazaar har holdt det gående siden 1867, publiseres i over 20 land, og gir deg det siste innen mote- og skjønnhetstrender fra anerkjente designere og eksperter.

Vogue

Abonnementskostnad: 1 år for $12, eller 6 måneder for $6

Lesere abonnerer på Vogue fordi det er den hellige gral av alle mote-, skjønnhets- og livsstilsmagasiner for kvinner over hele verden. Først publisert i 1909, Vogue inspirerer i dag kvinner i mer enn 19 land, og gir et unikt syn på kommende trender å holde utkikk etter.

Cosmopolitan

Abonnementskostnad: $20 for et helt år

Magasinet Cosmopolitan er for kvinner som vil ha MER. Dette livlige bladet dekker alt fra mat og drikke til skjønnhet og hår, råd om forhold, vennskap og sex, og til og med gaveideer. En ting er sikkert, du vil aldri bli lei av å lese det!

Allure

Abonnementskostnad: 1 år for $8, eller 6 måneder for $6

Skjønnhetselskere, dette bladet er definitivt for dere. Som skjønnhetsekspert gir magasinet Allure konkrete råd om hud- og hårpleie, negler eller sminke, og har til og med en vurderingsseksjon for skjønnhetsprodukter, slik at du ikke trenger å teste noen nye produkter på deg selv!

Elle

Abonnementskostnad: $5 for seks måneder, deretter $25 per år etter seks måneder

Magasinet Elle publiseres i 44 forskjellige land, og dekker kvinners skjønnhet, kjærlighetsliv, de siste catwalktrendene, sminke, mote, historier eller saker som er viktige for samfunnet, og til og med karriereråd.

Handlekurv

Your cart is currently empty