Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Slik gjør du deg klar for dagen på 15 minutter (eller mindre!)

Slik gjør du deg klar for dagen på 15 minutter (eller mindre!)

Det er dager da du føler at du kan erobre verden og det er dager da selv det å rulle ut av sengen i tide virker som en prestasjon – uansett om du er et A-menneske eller ikke. Selv om det føles så godt å trykke på slumreknappen vet du at hvis du fortsetter må du inngå kompromisser og gjøre opp for den ekstra tiden du bruker i sengen i morgenrutinene dine.

Og selv om du noen dager kan slippe unna med en enkel hestehale og ingen sminke vil du uten tvil se ut som ditt beste jeg og være presentabel på jobb eller universitet. Tenk om det lot seg gjøre å bli klar på et kvarter, eller hva? Vel, det er det og det er ikke så kaotisk som du tror.

1. Start kvelden før

Hvis du har problemer med å stå opp i tide om morgenen bør du vurdere å planlegge antrekk, pakke vesken og tilberede lunsj kvelden før. Slik trenger du ikke å bekymre deg og stresse rundt om morgenen for å finne ut hva du skal ha på deg eller spise, noe som kan være litt overveldende når timeplanen er full. Og hvis du virkelig vil maksimere tiden din ved å forberede deg, ta en dusj og vask håret kvelden før også – det vil gi håret god tid til å lufttørke over natten og du vil ha mer tid til å style det om morgenen.

2. Vær smart med hudpleierutinen din

Dessverre er det ikke en god idé å hoppe over hudpleierutinen om morgenen selv om du allerede er sent ute. Ved å ta vare på huden din regelmessig renses den for giftstoffer, forurensningspartikler og overflødig olje for å forhindre urenheter eller oppblussing av akne og holder den hydrert og glødende. Så i stedet for å fjerne steg fra rutinen din bør du vurdere å bruke produkter som virkelig gjør jobben. Du kan for eksempel bruke underlagskrem med solfaktor for å redusere antall lag du legger på hver morgen og spare dyrebare minutter.

3. Få mest mulig ut av hvert minutt

Multitasking er kanskje en myte, men hvis du bare har 15 minutter på deg til å gjøre deg klar teller hvert sekund. Så hvorfor ikke slå to fluer i en smekk og prøve å pusse tennene mens du brygger kaffe eller ordne håret mens havregrøten tykner? Det fungerer kanskje ikke alltid slik du vil og alt avhenger av morgenrutinen din, men øvelse gjør mester så prøv deg frem og se hva som er mest fornuftig for deg.

4. Forenkle sminkeregimet ditt

Sminke trenger ikke være komplisert. Selv om det ikke er noe galt med å gå uten hvis du har veldig dårlig tid er det mulig å få det feilfrie hverdagslige utseendet i løpet av få minutter - alt du trenger er en kompakt putefoundation med solfaktor, en colored concealer for å dekke over poser under øynene eller akne, maskara og litt blush. Compact Cushion Foundation er en flott løsning da den lar deg bygge opp ønsket dekningsnivå på bare noen få strøk, og du kan enkelt friske den opp på farten gjennom dagen.

Handlekurv

Your cart is currently empty