Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Slik konturerer du ansiktet ditt for nybegynnere: Seks enkle trinn

Slik konturerer du ansiktet ditt for nybegynnere: Seks enkle trinn

Lær hvordan du fremhever og tegner konturer med disse enkle trinnene!

Vær ærlig med oss et øyeblikk: Hvor mange instruksjonsvideoer om konturering har du sett, og hvor mange ganger har du lykkes med å lage ditt eget konturerte sminkeutseende? Ta det med ro, det er ikke meningen å dømme deg – vi har alle opplevd det. Og alt endte med å se ut som den gangen vår lille niese prøvde sminkeferdighetene sine på oss, og prøvde å følge denne enorme sminketrenden!

Fremheving og konturering kan virke veldig skummelt i begynnelsen, og det krever litt øvelse å mestre. Det er imidlertid verdt det, ettersom konturer utført på en god måte kan gi en ny dimensjon til hverdagsutseendet ditt og få ansiktet ditt til å se mer definert og slankere ut.

Hvis konturering fortsatt er nytt for deg, her er våre tips og triks for å hjelpe deg med å komme deg fra å være nybegynner til å bli proff med bare noen få trinn.

Slik konturerer du ansiktet ditt i seks enkle trinn

1. Ta frem concealeren

Start med å påføre litt concealer på områder du ønsker å skjule. Men ikke nøy deg med bare én farge. Prøv green concealer for røde og gjenstridige flekker, peach concealer for å lyse opp øynene dine, yellow concealer for å skjule mørke flekker og synlige årer, eller oransje for å maskere blåfarger.

2. Bygg opp dekning

Når du velger en foundation for konturering, tenk på noe som er lett å blande og ikke er for tykt (som vår kompakte cushion foundation!). Påfør den ønskede dekningen for å gi en glatt hudfarge og for å forberede huden for konturering.

3. Vær forsiktig med solpudderet

Deretter velger du områder av ansiktet du vil definere, som kinnbein, kjevelinje og hårfeste. Bruk solpudderbørsten veldig lett og forsiktig. For mye solpudder kan gi ansiktet ditt den oransje, kunstige brunfargen.

4. Lys opp ansiktet ditt

Nå er det på tide å lyse opp ansiktet ditt og fremheve områder som naturlig reflekterer lys. Vanligvis er det neseryggen, haken, amorbuen og midten av pannen. Eksperimenter gjerne, og se hvilken teknikk som definerer trekkene dine mest.

5. Legg til litt rosa

Du er nesten ferdig! Du kan hoppe over dette trinnet hvis du vanligvis ikke bruker rouge, men kontureffekten øker og får ansiktet ditt til å se mer naturlig ut hvis du legger på litt farge på kinnene.

6. Bland det ut

Enten du bruker en myk blandingsbørste eller en sminkesvamp, sørg for at du blander alle produktene godt for å gi ansiktet ditt et friskt og naturlig utseende. Når du har gjort det, avslutter du med setting powder for at sminken skal holde seg i timevis!

Øvelse gjør mester

Det er mange instruksjoner for å hjelpe deg å lære hvordan du skal konturere ansiktet ditt, men de fleste av dem bommer på målet på en eller annen måte. Med vi håper at denne enkle 6-trinns prosessen gir deg alle ressursene du trenger for å komme i gang med konturering eller i det minste lærer deg noen nye tips og triks.

Handlekurv

Your cart is currently empty