Skip to content

Welcome guest

Please login or register
5 tips og triks for et "usminket" utseende

5 tips og triks for et "usminket" utseende

Hvem skulle trodd at det å lage det enkle usminkede utseendet ville være mye vanskeligere enn å sminke ansiktet i sin helhet? Det er dessverre realiteten for mange av oss, spesielt dem som er nybegynnere innen sminke. Uansett hvor mye man prøver å fremheve ens naturlige skjønnhet i stedet for å dekke skavanker, ser sminken fortsatt unaturlig ut.

Alt håp er imidlertid ikke ute, da vi kommer med våre favorittips for å hjelpe deg med å få det usminkede utseendet raskt!

1. Forberedelse og primer

Som alltid bør du begynne med å følge den vanlige hudpleierutinen din for å forberede huden for det som kommer. Hvis du har god tid kan du til og med gi huden din en fuktighetsgivende boozt med en moisturizing sheet mask for en mer smidig hudfarge. Så primer du basen for å glatte og jevne ut huden før du påfører foundation. For å få en mer solid base kan du vurdere å bruke en colored concealer for å nøytralisere ujevnheter eller rødhet.

2. Ikke bruk for mye foundation

Hold deg unna tykke og rikholdige foundations hvis du vil oppnå en naturlig glød, og velg heller lette og byggbare varianter slik som vår Compact Cushion Foundation for å definere og ikke viske ut trekkene dine. Applikatorpuffen gjør det enkelt å påføre på områder du vil dekke uten å påføre for mye og uten å måtte tilføre utover dagen (eller natten).

3. Øyesminken

Siden vi prøver å få til et usminket utseende er det bedre å bruke for lite enn for mye når det kommer til øyesminke. Det vil imidlertid ikke si at du ikke kan bruke øyenskygge eller sotede øyne, men unngå å bruke sterke farger og velg heller nude. Det samme gjelder for mascara. Tykke vipper med mye volum kan bli litt for mye for denne sminkestilen.

4. Tilfør farge til kinnene

Litt blush er nøyaktig hva man trenger for å få den naturlige stilen. Men igjen, hvis du bruker for mye vil du ende opp med å se langt fra naturlig ut. Det er viktig å bruke kun litt blush og påføre det på strategiske steder i ansiktet, som kun det fyldigste partiet i kinnene. Glem ikke å blande det for troverdighets skyld.

5. Avslutt med setting-pudder

Hvis en finishing powder enda ikke har funnet veien til sminkevesken din, vil den det før eller senere og du vil lure på hvorfor du ikke begynte å bruke den tidligere! Setting-pudder er en fantastisk måte å få foundation til å sette seg, og får sminken til å vare mye lengre og se polert ut.

Handlekurv

Your cart is currently empty