Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Hvordan påføre compact cushion foundation med feilfri dekning

Hvordan påføre compact cushion foundation med feilfri dekning

Skjønnhetstrender kommer og går men denne er her for å bli (lenge).

Hvis du leter etter et sminkeprodukt for å gi deg et mykt og sømløst utseende, må det bli compact cushion foundation. Fler og fler koreanske skjønnhetsprodukter finner veien til det vestlige markedet, men compact cushion er og blir vår favoritt!

Det kan allikevel være litt vrient å påføre en compact cushion, spesielt hvis denne typen foundation er ny for deg eller hvis du tidligere har brukt en foundation med børste eller svamp. All foundation som brukes feil vil få ansiktet ditt til å se ut som en maske, så det er viktig å vite hvordan man påfører compact cushion på riktig måte slik at du kan nyte et jevnt og naturlig utseende på farten.

Hvorfor du absolutt trenger Compact Cushion i livet ditt

Før vi tar deg gjennom en steg for steg-guide til hvordan å påføre denne typen foundation, la oss begynne med å forklare hva en compact cushion er og hvorfor du burde vurdere å innlemme den i din sminkerutine.

Hva er Compact Cushion Foundation

En compact cushion er en flytende foundation pakket i en praktisk kompakt form. En compact cushion kommer med sin egen applikator (puten) som kan brukes til å skånsomt bygge opp en sømløs dekning. For å påføre den presser du simpelthen applikatoren ned for å absorbere rett mengde produkt, og deretter flekker du den på til du har oppnådd ønsket dekning.

Hvordan bruke Compact Cushion

Compact cushion-foundation er et godt valg for dager der du ikke føler for komplett sminke, eller når du ser etter en lett dekning som kan legges lagvis og påføres med bare noen få trykk. Selv om en compact cushion ikke skal erstatte din foundation — du kan bruke begge deler — vil en cushion i seg selv være nok til å dekke over uregelmessigheter og ujevne hudtoner og sikre den naturlige hverdagslige stilen.

Hvordan påføre Compact Cushion Foundation


1. Ta litt foundation.

Press puten lett ned i den flytende foundationen en eller to ganger for å få nok produkt på applikatoren. Pass på å dekke puten så jevnt som mulig. Selv om det er veldig tilfredsstillende å se foundation tyte ut av puten, unngå å presse puten helt ned for ikke å presse ut for mye.

2. Påfør i ansiktet.

Nå er det på tide å forsiktig trykke foundationen mot huden. Det er alltid lurt å starte i det små og bygge opp dekningen på områder som trenger det, som for eksempel hake, nese eller panne. En regel å huske når man påfører compact cushion er at man alltid skal presse, aldri stryke. Hvis du har problemer med områder som er vanskelige å nå, slik som under øynene, bretter du bare puten i to for å få mer fleksibilitet.

3. Bland det inn.

Når det kommer til å blande inn compact cushion kan det holde å bruke fingrene. Bland foundationen forsiktig med pute eller fingre, klapp og stryk den i ansiktet til produktet er jevnt fordelt.

Handlekurv

Your cart is currently empty