Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Seks looker med sminke for nybegynnere som får deg til å se ut som en proff

Seks looker med sminke for nybegynnere som får deg til å se ut som en proff

Ofte får vi det til å se enkelt ut, men det er ikke lett å lære seg hvordan du sminker deg. Selv om du har sett utallige instruksjonsvideore for sminke, vet du at det ikke bare handler om hvilke produkter du bruker på hvilke deler av ansiktet. Det er også viktig å vite hvilken børste du skal bruke, eller hvordan du holder den. Ofte er resultatet av å se for mange instruksjonsvideoer at det virker enda vanskeligere, ikke sant?

Men det er aldri for sent å lære å sminke seg, og det er ikke så vanskelig som det kan se ut til til å begynne med, siden ikke alle looker krever at du learn how to contour, eller sitter timevis foran speilet. Det er noen enkle sminkestiler for nybegynnere som bare tar noen få minutter, og du trenger ikke mer enn tre til fem produkter for å få den looken du vil ha. Tror du oss ikke? Her er beviset.

Et snev av rosa
Bildekilde: Pinterest


Du trenger foundation, rouge og maskara.

Ja, du trenger bare tre produkter for å få denne fantastiske looken for deg selv! Enten du er på vei til en sommerdate i parken eller brunsj med bestevennen din, er dette en perfekt sminke-stil å prøve hvis du er nybegynner. Start med å påføre foundation, enten for å dekke over de problematiske områdene i ansiktet ditt (som rødhet rundt nesen), eller for å jevne ut hudteksturen. Påfør deretter rouge langs kinnbenet og øyelokkene i stedet for øyenskyggen. Avslutt med litt maskara, og det er alt du trenger!

Proff foundation tips: Vi anbefaler å bruke en compact cushion foundation for en enklere og mer presis påføring, fordi denne typen foundation gir deg det dekningsnivået du ønsker med bare noen få støk.

Sminkefri sminke
No makeup makeup look
Bildekilde: Pinterest


Du trenger: foundation, maskara og solpudder.

Vil du ha et raskt og perfekt hverdagslook? Du trenger ikke lete lenger enn til denne superenkle sminkefrie sminkelooken som du kan gjenskape på kun et øyeblikk. Dette er et godt valg når du har lyst til å stå opp litt senere, eller når du bare vil omfavne din naturlige skjønnhet. For å få en sminkefri look, begynner du med en subtil foundation for at huden din skal se naturlig ut, og deretter bruker du bitte litt solpudder langs kjevelinjen (du kan også bruke rouge i stedet for solpudder), og du avslutter med maskara.

Subtil vinge
Subtle eyeliner wing
Bildekilde: Pinterest


Du trenger: foundation (valgfritt), eyeliner og mascara.

Tror du at bruk av eyeliner er mer enn du kan om sminke for øyeblikket? Tenk deg om. Du kan skape en illusjon av et kattelignende, forlenget øye selv om du aldri har brukt eyeliner i hele ditt liv. Trikset her er å bruke en blyanteyeliner i en matt nyanse for å tegne en subtil vinge som ikke er for dristig i øyekroken. Målet er å forsterke den naturlige øyeformen din. Og hvis du fortsatt er usikker, sørg for at du har nok Q-tips og husk: Øvelse gjør mester!

Øyenvipper med fullt volum
Full lashes makeup look
Bildekilde: Pinterest


Du trenger: maskara og foundation (valgfritt).

Kunstige øyenvipper er ikke den eneste måten å få vakre, voluminøse øyenvipper på. Alt du trenger er et dobbelt lag av maskaraen din. Dette er et enkelt utseende på dager der du vil være litt dristig uten full ansiktssminke, og du vil forlenge hverdagslooken din på mindre enn fem minutter. Du kan påføre et dobbelt lag på øyenvippene med bare ett produkt, eller du kan bruke to forskjellige maskaraer med forskjellige børster, for eksempel en for å forlenge, og den andre for å gi volum uten klumper.

Uttrykksfulle lepper
Statement lips makeup look
Bildekilde: Pinterest


Du trenger: leppestift, foundation, maskara og rouge.

Har du en stor kveld foran deg? Ikke få panikk! Uttrykksfulle lepper er en fin måte å tilføre litt glamour til sminken din, og det er superenkelt å lage selv om du er en skjønnhetsnybegynner. Det viktigste å huske på når du prøver å sette trutmunnen i søkelyset, er å dempe resten av sminken og gå for et naturlig utseende. For tips og triks om hvordan du unngår leppestift på tennene, gå til hvordan du påfører leppestift perfekt hver gang.

Handlekurv

Your cart is currently empty