Skip to content

Welcome guest

Please login or register
Syv online vintagebutikker du burde sjekke ut

Syv online vintagebutikker du burde sjekke ut

Å finne de beste kjøpene når man handler brukt er ingen enkel sak. Hvorfor føles det noen ganger som man leter i bruktbutikker i timesvis uten å finne noe? Vent litt... Det er jo fordi det er sant! Det er verdt det til slutt tenker du for deg selv når du forter deg til kassen for å betale for den sjeldne bruktskatten du akkurat oppdaget.

Selv om ingen ting slår spenningen ved å jakte på rimelige designerklær og tilbehør kan det å finne de ekte skattene være overveldende. Heldigvis har vi internett og nettshopping! Men ikke alle vintagebutikker på internett er likeverdige. Uansett om du leter etter den lille sorte eller en luksuriøs designerveske vil denne artikkelen hjelpe deg å finne det.

1. Tradesy

Kan du si nei til en liten Gucci-veske, et Versace-belte eller en sort kjole fra Chanel? Ikke vi heller! Tradesy er et sted der du kan finne de største designermerkene på bruktmarkedet i topp stand. Nettsiden gjør det også superenkelt å få mer plass i din egen garderobe og å selge noen av godsakene dine med problemfri frakt og retur og en enkel oppføring på nettsiden deres som kan gjøres på få minutter.

2. Depop

Depop er markedsappen for mote der du kan finne helt unike klær og tilbehør fra merker som Nike, The North Face, or Levi’s bare for å nevne noen. Så selv om du gikk glipp av den søte Zara vinterkåpen for et par år siden er det fortsatt en god mulighet for at du kan finne den på Depop. Denne markedsplassen gjør også salg utrolig enkelt med gratis oppføring og god brukerstøtte for selgere for å hjelpe deg med å tjene penger på vintagesamlingen din.

3. Atijo

Det som er bra med Atijo-butikken er at du i tillegg til vintageklær også kan bla gjennom håndverkssmykker og vintage interiør! Grunnlagt i mai 2019 av venner og London-baserte stylister Anu Odugbesan, Londiwe Ncube, Safiya Yekwai and Caitlin Moriarty, Atijo og ble opprettet for å gi oss en mer kuratert vintage shoppingopplevelse.

4. Rebag

Hvis du er på jakt etter designervesker fra merker som Chanel, Louis Vuitton, or Christian Dior, så er Rebag for. Rebag er en vintage-markedsplass hvor du kan kjøpe, selge eller bytte luksustilbehør som håndvesker, fine smykker, klokker og små lærvarer. Alle varene er inspisert og sertifisert av Rebag-eksperter før de blir oppført, så du kan være trygg på at det ikke vil oppstå noen ubehagelige overraskelser når de nyfunne godsakene dine ankommer.

5. Simple Retro

Simple Retro ble grunnlagt i 2015 av en gruppe jenter med forskjellig kulturell bakgrunn i New York City og tilbyr en rekke retro-klær kombinert med moderne komfort. Simple Retro’s designetos fokuserer på å skape plagg som er uanstrengte og overskrider sesongmessige trender, noe som passer rett inn i enhver moderne garderobe.

6. Beyond Retro

Beyond Retro er ditt neste stopp i Storbritannia for retro- og vintagemote fra hele verden håndplukket av «trente skattejegere». Beyond Retro har holdt det gående siden 2002 og er forpliktet til bærekraft over alt annet – visste du at det kan ta opptil ti år før et par sko er brutt ned? – og selger vintage-skatter fra merker som Converse, DKNY or Ralph Lauren.

7. Vinted

Vinted har tatt på seg oppdraget med å vise hvor enkelt brukthandel kan være og selskapet gjør en god jobb, Vinted nå er tilgjengelig i 9 land selv om de startet opp så sent som i 2008. Selv om ikke alt i appen er vintage, kan litt graving noen ganger avdekke ekte skatter fra tusenvis av merker uten å tømme lommeboken.

Handlekurv

Your cart is currently empty