Festivalsesongen er i gang!

Så hvordan kan du rocke med årets festival look?

Med sommeren kommer det også en god del festivaler med kule konserter og masse folk på en plass. På Roskilde for eksempel bor man gjerne på festivalområdet med begrensede muligheter til å pleie hud og hår. Og makeup? Tja, det kan være et kapittel for seg selv. På mange måter kan man si at det enkle er ofte det beste men samtidig er det mange som benytter seg av festivaltiden til å ta den helt ut. Det er masse farger og glitter som preger festivaltrendene i år. Her får du de fem beste tipsene til hvordan du kan rocke årets festivaler!

Young attractive woman with pink stars on her face posing with hands in hair and eyes closed

Glitter, glitter og glitter igjen

En av årets absolutte musthaves er glitter. Du trenger ikke en gang blande det med en haug farger, du kan kjøre naturlig sminke og kjøre på med glitter på øyelokket. Du kan gå for vanlig sølvfarget glitter eller glitter i alle regnbuens farger. Det er bare du selv og fantasien din som setter grenser for hva du kan gjøre med glitteret. En style du kan bruke er det som kalles preen. Hvor du får blåst glitter i pannen og opp mot hårfestet.

Beautiful young woman with professional party make up

Farget maskara

Det var på mote på 80-tallet men har nå kommet tilbake for fullt og det betyr at du kan kjøre på med blå, rosa eller kanskje lilla maskara, i tjukke lag. Den kan stå i kontrast til eller komplimentere øyenskyggen. Eller du kan rett og slett droppe hele øyenskyggen om du føler for det.

Close-up eye with fashion art make-up. Fashion make-up and excentric glamour concept

Ha det moro med øyenskygge

Festival er tiden for å leke seg med skarpe farger. En måte du kan imponere på sommerens festivaler i år er ved å ha en øyenskygge på øyelokket og en helt annen farge under øyet. Uten tvil en hyllest til 80-tallet, og vil du ta den helt ut, bruk masse blå øyenskygge rundt hele øyet. Tenk også på å bruke farge på eyelineren.

Beautiful woman model with fashion makeup, wavy hairstyle

Naturlig look

Du kan også slippe unna med en helt naturlig look med lett sminke som bare får huden til å se veldig sunn ut. Her kan vi jo anbefale å prøve Lava Art Compact Cushion som er en veldig lett foundation. Du bestemmer selv hvor mye dekning du vil ha, så du kan få en veldig naturlig look med den. Får å glamme den naturlige looken litt opp kan du fint bruke øyenskygger med skimmer for eksempel. Har du en leppestift med fin nude eller rosa look, bruk den gjerne både på leppene og som blush.

Beautiful smiling young woman removing make up with a facial wipe in front of mirror.

Ikke glem…

En ting som fort kan gå rett vest på festivaler er hudpleien. Men det finnes enkle løsninger som du kan bruke. Prøv å få vasket ansiktet to ganger dagen. Får du ikke det til så bruk ansiktsservietter. Det er to ting du ha med deg, og det er en god cleanser som du kan få vekk sminkerester og annet smuss med. Og du må ikke glemme en god fuktighetskrem, gjerne med antioksidanter som tar godt vare på huden selv i ganske primitive omgivelser. Når man er på festival så har man gjerne ikke samme tilgangen på sunn og god mat som kan ta vare på huden innenfra, så da er det ekstra viktig å gjøre det via gode produkter.

 

 

Legg igjen en kommentar