Hva er egentlig forskjellen på BB-Cream og CC-Cream?

Lava Art BB Cream & CC CreamLava-Art sine K-beauty produkter er kjent for å ha fantastisk effekt på huden, men hva er egentlig årsaken til dette? Selvfølgelig at den inneholder både BB-Cream og CC-Cream. Men hva er egentlig forskjellen på disse to kremene?

Polske Christine Schrammek hadde jobbet med hudpleie produkter lenge da hun til slutt fant opp BB-Cream. Meningen var at kremen skulle brukes til å beskytte og berolige huden etter at man hadde fått en kjemisk peeling eller annen behandling som stresser huden. Utrolig nok slo kremen først gjennom i Korea, etter masse reklamer med koreanske skuespillere som gikk god for produktet.

Kanskje ikke så rart når man tenker på at kvinner i Asia er veldig opptatt av å få så lys hud som mulig, det signaliserer nemlig velstand ettersom man ikke har fått mørk hud ved å stå ute i risåkeren hele dagen. Det høres banalt ut for oss, men for dem er det virkelig et statussymbol med hvit hud og de er villige til å gå gjennom hva som helst, også smertefulle ansiktsbehandlinger.

Hva gjør BB-Cream?

En annen årsak til at den har slått an i asiatiske land er at den også kan fjerne pigmentflekker og arr i huden. BB-Cream beskytter også godt imot solen, ettersom den beskytter godt mot UVA og UVB solstråler og har gjerne solfaktor fra 20 og oppover. Kremen jevner ut hudtonen, fine linjer og rynker, slik at huden får en jevn og fin overflate. Men ettersom den ikke er så tjukk så vil den ikke ligge som et ekstra lag hud utenpå ansiktet, den vil se mye mer naturlig ut. Den gir en jevn og fin glød til huden ettersom den reflekterer lys. Den gir godt med fuktighet og holder gjennom hele dagen. Det skal kunne gå an å bruke denne kremen mer eller mindre som fuktighetskrem.

Hva gjør CC-Cream?

CC-Cream gir også veldig god fuktighet til huden, og akkurat som BB-Cream, lar den huden puste ved at den bare er et tynt lag utenpå huden. Selv om den legges som et tynt lag, så vil den gjøre hudens overflate med naturlig og jevn. Den reduserer rødheten i huden, minimerer synlige porer og har en oppstrammende effekt på huden. Den fungerer også veldig bra på å dekke over og bleke mørke flekker og arr, så de ikke blir så synlig.

Perfect coverage with Lava Art BB Cream and CC Cream compact cushion

Så hva er forskjellene på BB-Cream og CC-Cream?

Begge kremene er egentlig hudpleie som gir masse fuktighet og antioksidanter samtidig som de beskytter huden. Uansett hvilken av dem du bruker, så får du masse solfaktor som beskytter huden mot UVA og UVB stråler. BB-Cream står for Beauty Balm, mens CC-Cream står for Colour Correcting, så her er mer av fokus på det å korrigere hudtone og farge I ansiktet. Den er spesielt bra om han har problemer med for eksempel rød og irritert hud som man gjerne får fra forskjellige hudproblemer som rosacea.

Long lasting coverage with Lava Art BB Cream and CC cream compact cushion

CC-Cream er lettere enn BB-Cream og bør derfor brukes om man har noe fet hud. Siden begge kremene har gode kvaliteter og utfyller hverandre, kan man faktisk bruke begge, akkurat som Lava Art gjør i sine produkter. Ettersom Lava Art sine K-Beauty produkter er fulle av naturlige ingredienser hvilket styrker hudens motstandskraft mot luftforurensing og andre ting du opplever gjennom dagen. Veldig mange av ingrediensene fungerer også beroligende på huden.

Lava Art BB Cream and CC Cream

Legg igjen en kommentar