OM OSS

INNOVATIV

Lava Art Cosmetic mener at kosmetikk er en form for kunst, og vi ønsker å inspirere til kreativitet. Vi vil at helse og skjønnhetsbevisste skal få muligheten til å skape sine egen stil gjennom innovative produkter som fokuserer på naturlige ingredienser. Vi ønsker å utvikle Lava Art Cosmetic sammen med våre kunder, og vi vil skape et rom for nye ideer der folk kan ytre sine meninger og ønsker om hva slags produkter de måtte ønske.

SERVICE

Vi har stor fokus på kundeservice og vi ønsker å være så fleksible som mulig for å kunne tilfredstille kundenes behov. Det er viktig for oss å holde en god kommunikasjon hele veien for å skape trygghet, og gi personlige oppfølginger. Vi vil være tilgjengelige på epost, telefon og Facebook, og våre kundebehandlere skal ha all nødvendig kunnskap om produktene og kunne gi anbefalinger deretter.

KVALITET

Lava Art Cosmetic holder til i Seoul, Sør-Korea, og er et merke for den koreanske bedriften Reneste Co. LTD. Vi produserer alle produktene her for å kvalitetssikre at vi kan tilby det siste og beste av koreansk kosmetikk til norske forbrukere. Sør-Korea er ett land som har blitt kjent for sin kvalitet innen kosmetikk og hudpleie fordi de ligger i forkant av andre land når det kommer til forskning og utvikling av kosmetikkprodukter.

VISJON

Ved å tilpasse våre produkter til nordisk hud, ønsker vi å introdusere den koreanske kosmetikk tradisjonen inn i skandinaviske hudpleierutiner. Vår målsetning er å bli den ledende leverandøren av koreansk kosmetikk i Norden.