På jakt etter den beste concealer?

Her får du noen gode råd til hvordan du skal finne de beste!

En ting vi kvinner ofte gjør er å konstant jakte på de beste produktene for vår hud for at den skal få den nydelige gløden vi alle ønsker. Vi vil ha den beste hudpleien og den beste sminken for å få det beste resultatet. En ting som blir stadig mer populært er concealere i forskjellige farger, og Lava Art har nettopp lansert sin Perfect Cover Color Concealer i fire forskjellige farger. Men hvordan skal du velge farge på concealeren?

Komplimentærfarger

I fargeteorien snakker vi om noe som heter komplimentærfarger, hvilket er farger som er på motsatt side av hverandre i fargesirkelen. Dette er farger som vil utslette hverandre og gi en gråfarge om de brukes oppå hverandre. Så når du skal bruke concealer må du med andre ord tenke på hva det er du ønsker å dekke over. Er det rødhet i huden? Er det pigmentflekker, urenheter eller mørke ringer under øynene? Og hvilken hudtone har du egentlig?

Vi i Lava Art har laget concealere i fire forskjellige farger, og de har alle forskjellig virkning. Fokuser på de problemene du ønsker å korrigere og så velg concealer basert på det. Har du flere problemområder, kan det være du kan benytte flere farger for å få det beste utgangspunktet.

Gul concealer

Har du blåmerker I forskjellige stadier eller mørke ringer under øynene så bør du prøve den gule concealeren. Gul er komplimentærfargen til lilla og vil derfor jevne ut de mørke ringene og blåmerkene. Den brukes også til å dekke over synlige blodårer.

Grønn concealer

Grønn er komplimentærfargen til rødt og vil dermed justere og jevne ut rødfarge i huden. Det er også et perfekt valg for å dekke over betente kviser som gir veldig rød hud i området. Den dekker også pigmentflekker.

Peach concealer

En peach concealer inneholder forskjellige farger deriblant rød, oransje og gul og vil derfor korrigere komplimentærfargene til disse, som for eksempel lilla, blå og grønn. Den kan brukes til å korrigere mørke ringer under øynene og samtidig gi en fin glød som åpner øynene mer. Passer best til hud som er middels eller lys. Denne concealeren er også fin å bruke til oliven hud for å få litt glød.

Orange concealer

Har du mørkere hudtone er denne perfekt for deg. Oransje er komplimentærfargen til blå, så den hjelper til å dekke blåmerker og mørke ringer under øynene. Den kan også brukes til å korrigere misfarging i huden. Trenger du en bronzer kan du også bruke denne til contouring.

Velg naturlig når du kan

Når du har funnet ut hvilken farge concealer du trenger, så kan det være lurt å sjekke litt rundt og se hvilke produkter andre anbefaler eller du kan prøve deg frem selv. Det som er lurt å sjekke er ingredienser i produktene og gjerne gå for noen som har tatt i bruk naturlige ingredienser. Lava Art bruker naturlige ingredienser i sine produkter, og i våre concealere så har vi både candelilla voks og kamille blomst.

Kamille blomsten har beroligende virkning på huden så den er fin å bruke om du har irritasjoner, rødhet eller problemer med akne. Den lindrer også betent hud og kan i mange tilfeller brukes i forbindelse med eksem, dermatitt og psoriasis. Candelilla voksen er plantefett og et vegansk alternativ til bivoks. Den er ekstremt fuktighetsgivende og har høyt næringsinnhold. Den er også kjent for å redusere mørke flekker i ansiktet og være bra mot rynker.

 

 

 

Legg igjen en kommentar