Takk for følget i 2017

Tiden er kommet for å si takk og farvel til 2017 og ønske 2018 velkommen. Vi er glad for at dere har fulgt oss så langt og håper dere blir med oss inn i 2018, og vi kan love masse spennende nyheter!

Vi i Lava Art har en misjon, og det er å hjelpe kvinner å ta bedre vare på huden sin blant annet ved å benytte vår foundation med 19 naturlige ingredienser. Men det å ta vare på huden er så mye mer, og det er en av årsakene til at vi også har denne bloggen. Vi ønsker å gi dere informasjon om hvordan dere kan ta best mulig vare på huden deres samtidig som vi også kommer med sminketips og gode ideer til hva du kan gjøre for å føle deg bedre og se bedre ut. To ting som gjerne henger sammen.

Lidenskapelig opptatt av naturlige ingredienser

Learn about face masks with Lava ArtHar du fulgt bloggen vår det siste halvåret har du nok lagt merke til at mye handler om naturlige ingredienser og det er fordi vi mener det er den absolutt beste måten å ta vare på huden din. Enten ved å spise riktig mat eller ved å bruke de rette sminkeproduktene som beskytter huden istedenfor å gjøre den uren og vanskelig å jobbe med.

Vi i Lava Art har så langt lansert vår Compact Cushion Foundation i 4 forskjellige nyanser. Denne foundation består av ikke mindre enn 19 naturlige ingredienser som er satt sammen for å både gjøre huden din vakker og beskytte den. Noen av de flotte ingrediensene vi har benyttet oss av er blåbær, jordbær, ginseng, lavendel, bringebær, kamille og rosmarin. Det er nøye utvalgte ingredienser som gir deg en flott foundation med egenskapene til både BB-krem og CC-krem. Her på bloggen har vi i høst fortalt om de forskjellige ingrediensene og deres egenskaper, slik at du som leser skal vite akkurat hva som er i våre produkt og hvorfor vi har valgt nettopp disse ingrediensene.

Vi hjelper deg bli kjent med huden din

For at du skal kunne ta best mulig vare på huden din, er det viktig at du blir godt kjent med den. Hva er det som gjør at den endrer seg? Hvordan påvirker elementene huden din og hva kan du gjøre for å beskytte din hud slik at den får en vakker glød og ikke ser matt og sliten ut. Derfor har vi hatt noen innlegg om hvordan du kan bli kjent med din hud. Vi har også fokusert en del på hvordan maten vi spiser og det vi drikker faktisk påvirker huden på en daglig basis. Vet du for eksempel hvordan sukker eller vin påvirker huden din?

Hva bringer det nye året?

Vi har mange spennende overraskelser på lur og det vil komme flere nye produkter i 2018, alle er laget med samme lidenskap for naturlige ingredienser. De vil også være dyrevennlige ettersom de ikke blir testet på dyr. Det er ikke bare de naturlige ingrediensene som er viktige for oss, vi er også opptatt av dyrevelferd og natur. Lava Art har blitt Leaping Bunny sertifisert, hvilket betyr at vi er dyrevennlige og ikke driver med testing på dyr. Sertifikatet gis ut av Cruelty Free International.

Vi lover også å holde bloggen vår oppdatert med masse spennende tips og råd om hvordan du kan ta vare på huden din. Vi vil gi deg tips om hvordan du skal sminke deg, uten at sminken blir en påkjenning for huden din. Og sist men ikke minst, vil vi fortelle om de nye spennende produktene våre etter hvert som de lanseres.

Vi i Lava Art ønsker alle kunder og lesere en fantastisk jul og godt nyttår. Håper vi ses videre inn i 2018!

 

 

Legg igjen en kommentar