Tre fordeler med koreansk ginseng

Lava Art products contain 19 natural ingredients including ginseng.

Lava Art bruker de beste ingrediensene i sine produkter og det er en av årsaken til at du finner den koreanske ginseng på listen over ingredienser. Her får du tre grunner til at vi har valgt nettopp denne ingrediensen.

Vi har alle hørt om ginseng som kosttilskudd og da gjerne med litt heldige sideeffekter for menn, men ginseng kan gjøre så utrolig mye mer og har vært brukt i kinesisk og koreansk medisin i over 2000 år. De røttene som har blitt brukt da er den tradisjonelle Panax ginseng C. A. Meyer som er den røde ginsengen som Lava Art også benytter seg av i sine produkter. Ginseng inneholder gensinosider (saponiner), steroler, stivelse, pektin, B-vitaminer, cholin, fettsyrer og vitaminer.

Ingredients for natural medicine include herbs and spices including ginseng.

Det har ofte blitt benyttet for å få kroppen til å tåle ekstrem omstendigheter og vanskelige tider, som for eksempel ved sykdom, sult eller ved alle former for stress. Den kan benyttes for å stimulere, men den brukes også for å berolige om det er slik at kroppen faktisk trenger søvn.

På grunn av sin antibakterielle og helende virkning kan ginseng også hjelpe når man må gjennom operasjoner og rekonvalesens etter operasjonen. Det kan gi energi til å klare å jobbe seg gjennom rehabiliteringen eller ved langvarige sykdommer. Er man atlet kan det brukes for å bygge opp styrke og energi til å klare å prestere maksimalt under press og gjennom stressende perioder.

Høyt innhold av antioksidanter

Antioksidantene vil beskytte huden ved å slåss mot frie radikaler som for eksempel forurensing og andre ting. Frie radikaler kan gjøre at porene i huden blir tette og du får oppsamlinger av talg, eller kviser og akne.

Antioxidants protect the skin from free radicals such as dirt.

Tilfører masse fuktighet Den røde ginsengen inneholder masse av de gode fettsyrene og den er med å opprettholde eller tilføre masse fuktighet til huden. Huden vår produserer mye fuktighet selv, men om man har benyttet mye hudpleieprodukter med animalsk fett, kan hudens egen evne til å produsere fuktighet faktisk bli dårligere ettersom den vender seg til å få tilført fuktighet. Dette er en av årsakene til at det er bedre med fettstoffer fra planter.

Ginseng root. Adaptogen virkning

Scientific illustration of the ginseng plant.Den røde ginsengen har adaptogen virkning og dette er grunnen til at den har blitt brukt i både kinesisk og koreansk medisin. Den har nemlig helende virkning på det meste av systemer i kroppen. En ting er selvfølgelig å tilføre ginseng via kosttilskudd og mat, men her får du også mulighet til å trygt tilføre ginseng direkte på huden. Den har også vært kjent for å hjelpe på hudsykdommer når den tas som medisin eller kosttilskudd.

Lava Art produktene er naturlige og miljøvennlige

Foruten ginseng er det 18 andre naturlige ingredienser i Lava Art sine produkter. Vi har satset hardt på K-Beauty nettopp fordi de naturlige ingrediensene sørger for at vår foundation gir perfekt resultat og tar vare på huden din samtidig. De fleste ingrediensene våre har høyt innhold av antioksidanter som virkelig hjelper til å beskytte huden din må alt fra sol til røyk og forurensing. Ikke bare benytter vi oss av naturlige ingredienser, vi tar også vare på naturen ved å tilby et produkt med en abonnementsløsning, hvor du har selve beholderen fra gang til gang, men får tilsendt ny foundationpute ved behov.

Korean ingredients such as jujube and ginseng.

Legg igjen en kommentar